skip to Main Content

Praktisch

Festival locatie
de Vliethoeve
Galgendijk 2-4
4484 NH Kortgene

Contact
info@eeffestival.nl

Openingstijden festivalterrein:
Vrijdag 23 juni 18:30 – 23:00 uur
Zaterdag 24 juni 12:00 – 23:00 uur
Zondag 25 juni 13:30 – 20:00 uur

Betalen op EEF

Voor het kopen van een drankje aan de bar, heb je munten nodig. Deze zijn te koop op het festivalterrein. Bij de foodtrucks kan direct worden betaald per pin en heb je geen munten nodig.

Let op: betaling gaat overal met pin, geen cash geld.

Camping

Kom kamperen op de EEF festivalcamping en beleef drie dagen lang het festival in volle glorie! Camping is misschien een groot woord, want we houden het simpel. Geen caravans of campers, alleen kleine tentjes. Voor 12,50 euro per persoon per nacht is er een plek voor jou op de camping inclusief ontbijt zaterdag- en zondagochtend. Aan de kassa afrekenen kan ook .. maar vol is vol. Dus verzeker je van een plek en reserveer een campingplek op https://eeffestival.stager.nl/web/tickets

– Campingticket is inclusief voedzaam ontbijt met koffie/thee op zaterdag- en zondagochtend én livemuziek op de camping op zaterdag en zondag tussen 09:00 en 10:00 uur. Dat is lekker wakker worden!

– Het is niet mogelijk om elektriciteit aan te sluiten.

– Het gebruik van beta- of campinggas, vuur en bbq is niet toegestaan, maar gelukkig vind je voldoende lekker eten op het festivalterrein.

– Kamperen kan natuurlijk alleen als er ook een toegang tot het festival is afgerekend.

– Het aantal kampeerplekken is beperkt.

– Toiletten en wasgelegenheid(koud) aanwezig.

– Camping open vrijdag 23 juni 17:00 uur.

– Camping sluit (dus leeg) uiterlijk zondagavond 25 juni 21:00 uur.

Eten & drinken

Bij EEF vind je een uitgebreid aanbod aan eerlijk eten en drinken. Er is voor ieder wat wils te vinden bij diverse foodtrucks en in horeca tenten. Betaling aan de bars (drinken) gaat met munten. Deze zijn te koop op het festivalterrein en zijn enkel te betalen met pin. Bij de foodtrucks kan direct afgerekend worden met pin.

Alcoholische dranken worden niet geschonken, aangeboden of verkocht worden aan jongeren onder de 18 jaar.

Nieuwsbrief

Je kunt je hier binnenkort aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de line-up, de ticketverkoop en nog veel meer!

Openbaar vervoer

EEF festival is bereikbaar per bus. Kijk voor de actuele tijden op https://9292.nl. Adres: Galgendijk 2-4, 4484 NH Kortgene.

Parkeren

De entree voor EEF bevindt zich aan de provinciale weg (noord). Bezoekers die met de auto komen, kunnen hun auto parkeren op het terrein van CZAV. Fietsen kunnen geparkeerd worden in een weiland richting het festivalterrein.

Met bewegwijzering wordt bovenstaande aangegeven op locatie.

Ticketprijzen

Tickets voor EEF 2023 kunnen gekocht worden via deze pagina. Hieronder vind je een overzicht van alle tickets en bijbehorende prijzen.

Weekend
Early bird: uitverkocht
Regulier ticket: €57, 50
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): niet beschikbaar, enkel losse dagtickets
Parkeerticket: €11,50

Vrijdag
Early bird: €17,-
Regulier ticket: €19.-
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): €5,-*
Parkeerticket: €5,-

Zaterdag
Early bird: €22,50
Regulier ticket: €25,-
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): €5,-
Parkeerticket: €5,-

Zondag
Early bird: €20,-
Regulier ticket: €22,50
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): €5,-
Parkeerticket: €5,-

* geen kinderprogramma op vrijdag.

Tijdens het festival

Tijdens het festival worden de volgende huisregels gehanteerd. Bezoekers ontvangen bij binnenkomst een polsbandje voor hun dag, weekend of campingticket.

Over EEF

Eindeloos Eiland Festival (EEF) kent zijn oorsprong in 2014 en is inmiddels een begrip geworden in heel Zeeland en ver daarbuiten. De aantrekkelijke combinatie van diverse muziekstijlen, bijzondere voorstellingen, spannende kinderactiviteiten, natuurlijke belevingen, lekker en eerlijk eten en drinken maakt dit festival uniek. Kenmerkend voor EEF zijn vriendelijkheid, kleinschaligheid, diversiteit, openheid, ongedwongen spontaniteit, meedoen, niks doen, genieten, gezond zijn. Het festival is voor iedereen door de unieke combinatie van diverse muziekstijlen, bijzondere voorstellingen, spannende kinderactiviteiten, natuurlijke belevingen en lekker en eerlijk eten en drinken. 

Tickets

Weekend

57,50 euro

Vr 23 juni

19,- euro

Za 24 juni

25,- euro

Zo 25 juni

22,50 euro

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zaterdag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top