skip to Main Content

Praktisch

Festival locatie
Oud Kortgenedijk 3
4484 NJ Kortgene

Contact
info@eeffestival.nl

Openingstijden festivalterrein:
Vrijdag 23 juni 18:00 – 23:00 uur
Zaterdag 24 juni 12:00 – 23:00 uur
Zondag 25 juni 11:30 – 20:00 uur

Blokkenschema EEF 2023

Betalen op EEF

Behalve online via onze website kunnen tickets ook worden gekocht bij de ingang van het festivalterrein.

Voor het kopen van een drankje aan de bar of een hapje bij een foodtruck is een festivalmuntje nodig. Deze zijn te koop op het festivalterrein. Een muntje kost 1,50 euro.   

Alleen aan de entree is het mogelijk om met contant geld te betalen.

Camping

Kom kamperen op de EEF festivalcamping en beleef drie dagen lang het festival in volle glorie! Camping is misschien een groot woord, want we houden het simpel. Geen caravans of campers, alleen kleine tentjes. Voor 12,50 euro per persoon per nacht is er een plek voor jou op de camping inclusief ontbijt zaterdag- en zondagochtend. Aan de kassa afrekenen kan ook .. maar vol is vol. Dus verzeker je van een plek en reserveer een campingplek op https://eeffestival.stager.nl/web/tickets

– Campingticket is inclusief voedzaam ontbijt met koffie/thee op zaterdag- en zondagochtend én livemuziek op de camping op zaterdag en zondag tussen 09:00 en 10:00 uur. Dat is lekker wakker worden!

– Het is niet mogelijk om elektriciteit aan te sluiten.

– Het gebruik van beta- of campinggas, vuur en bbq is niet toegestaan, maar gelukkig vind je voldoende lekker eten op het festivalterrein.

– Kamperen kan natuurlijk alleen als er ook een toegang tot het festival is afgerekend.

– Het aantal kampeerplekken is beperkt.

– Toiletten en wasgelegenheid(koud) aanwezig.

– Camping open vrijdag 23 juni 17:00 uur.

– Camping sluit (dus leeg) uiterlijk zondagavond 25 juni 21:00 uur.

Eten & drinken

Bij EEF vind je een uitgebreid aanbod aan eerlijk eten en drinken. Er is voor ieder wat wils te vinden bij diverse foodtrucks en in horeca tenten. Betaling aan de bars (drinken) gaat met munten. Deze zijn te koop op het festivalterrein en zijn enkel te betalen met pin. Bij de foodtrucks kan direct afgerekend worden met pin.

Alcoholische dranken worden niet geschonken, aangeboden of verkocht aan jongeren onder de 18 jaar.

Nieuwsbrief

Bij aankoop van een ticket voor EEF blijf je automatisch op de hoogte via de nieuwsbrief.

Openbaar vervoer

EEF festival is op vrijdag en zaterdag bereikbaar per lijnbus (lijn 31) vanaf Goes NS station. Deze bus rijdt tot circa 19.30 uur. Daarna en op zondag kan er gebruik gemaakt worden van de belbus. Kijk voor de actuele tijden en verdere informatie op https://9292.nl

Het is gebleken dat het bestellen van een taxi moeizaam is. Het is afhankelijk van taxi’s die toevallig in de buurt zijn.  

Adres: Galgendijk 2-4, 4484 NH Kortgene. (Let op dat de ingang zich dit jaar aan de Noordzijde van het festivalterrein bevindt, ter hoogte van nummer 10 van de Provinciale weg tussen Kortgene en Geersdijk.)

Parkeren

De toegang tot EEF bevindt zich dit jaar aan de Noordzijde van het festivalterrein aan de Provinciale weg tussen Kortgene en Geersdijk, ter hoogte van de Provinciale weg nummer 10. Automobilisten komende vanuit Kortgene worden gemaand de snelheid stapsgewijs te verlagen naar 30 kilometer per uur. 

Parkeren kan op het (verharde) terrein van CZAV, daar zullen ook verkeersregelaars aanwezig zijn. Een parkeerticket kost 5 euro voor een dag en 12,50 euro voor een weekend. Zie TicketsFietsen kunnen geparkeerd worden op het weiland dat tevens toegang biedt tot het festivalterrein. Met bewegwijzering wordt bovenstaande aangegeven op locatie.

De route naar het festivalterrein loopt door een bos. Mocht u echter slecht ter been zijn of gebonden zijn aan een rolstoel of rollator, dan kunt u zich melden aan de goed toegankelijke zuidzijde, Galgendijk 2-4. Ook zijn aldaar 3 parkeerplaatsen gereserveerd voor automobilisten met een gehandicaptenparkeerkaart.

De Galgendijk – Westerpolderdijk (voormalige ingang) is uitsluitend ten behoeve van de hulpdiensten, de artiesten en vrijwilligers. Deze is ook éénrichtingsverkeer gemaakt.  

Ticketprijzen

Tickets voor EEF 2023 kunnen gekocht worden via deze pagina. Hieronder vind je een overzicht van alle tickets en bijbehorende prijzen.

Weekend
Early bird: uitverkocht
Regulier ticket: €57, 50
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): niet beschikbaar, enkel losse dagtickets
Parkeerticket: €11,50

Vrijdag
Early bird: €17,-
Regulier ticket: €19.-
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): €5,-*
Parkeerticket: €5,-

Zaterdag
Early bird: €22,50
Regulier ticket: €25,-
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): €5,-
Parkeerticket: €5,-

Zondag
Early bird: €20,-
Regulier ticket: €22,50
Kind t/m 12 jaar (<3 jaar gratis): €5,-
Parkeerticket: €5,-

* geen kinderprogramma op vrijdag.

Tijdens het festival

Tijdens het festival worden de volgende huisregels gehanteerd. Bezoekers ontvangen bij binnenkomst een polsbandje voor hun dag, weekend of campingticket.

Tegelijk met EEF start ook een dorpenroute van Kunstspoor Noord-Beveland langs kunstwerken in de zes dorpen van Noord-Beveland. Tijdens bijeenkomsten met inwoners van de zes dorpen is er gesproken over het thema ‘transformatie’. Wat is er de afgelopen jaren veranderd in de dorpen en wat gaat er de komende jaren veranderen? Wat zou er moeten veranderen en welke verandering willen we niet? Met de inbreng van de bewoners zijn zes beeldend kunstenaars aan de slag gegaan en hun werken zijn voor, tijdens of na afloop van je bezoek aan EEF te zien in de dorpen (openbare ruimte). Zie bijgaande plattegrond.

Over EEF

Eindeloos Eiland Festival (EEF) kent zijn oorsprong in 2014 en is inmiddels een begrip geworden in heel Zeeland en ver daarbuiten. De aantrekkelijke combinatie van diverse muziekstijlen, bijzondere voorstellingen, spannende kinderactiviteiten, natuurlijke belevingen, lekker en eerlijk eten en drinken maakt dit festival uniek. Kenmerkend voor EEF zijn vriendelijkheid, kleinschaligheid, diversiteit, openheid, ongedwongen spontaniteit, meedoen, niks doen, genieten, gezond zijn. Het festival is voor iedereen door de unieke combinatie van diverse muziekstijlen, bijzondere voorstellingen, spannende kinderactiviteiten, natuurlijke belevingen en lekker en eerlijk eten en drinken. 

Sponsoren

De 8ste editie van EEF wordt medemogelijk gemaakt door de steun van onze sponsoren:

Albert Heijn Kamperland
B&B Zeeuwse Zot
Bouwcenter de Haze
Camping Orisant
Camping Vredehoef
Drogerij Timmerman
FiveStar Farm
Hovernierderij Sandee
IBZ installatietechniek
Kingfish Zeeland
Loonbedrijf van der Heijde
Machinefabriek Kramer
Meulenberg Woon ID
Peet ICT
Sandee Verscentrum
SeaFarm
Tandheelkundig Centrum Noord-Beveland
Vereniging rommelmarkt
Villapark De Paardenkreek
VOF Israël

Tickets

Weekend

57,50 euro

Vr 23 juni

19,- euro

Za 24 juni

25,- euro

Zo 25 juni

22,50 euro

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zondag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top