Visie

Wat biedt EEF, het Eindeloos Eiland Festival, de bezoeker

Wat is EEF

  • EEF is: Verrassing, ontdekken, verwondering, kwaliteit en diversiteit in het aanbod van artiesten, acts, maar ook in de terreininrichting en sfeer. Dat laatste heeft betrekking op het samengaan van een natuurlijke/landschappelijke omgeving, de inrichting daarvan en kunst & cultuur. De ontmoeting met kunst, met artiesten en andere bezoekers. En de talentontwikkeling, een podium voor beginnende artiesten
  • EEF profileert zich als een kunst & cultuur festival waarbij de afstand tussen publiek en artiesten/shows/optredens erg klein en intiem blijft. EEF is een driedaags festival waarbij we bezoekers verleiden kennis te nemen van vaak onbekende en nieuwe kunstuitingen.
  • EEF vindt plaats in een natuurlijke omgeving op het platteland. Het terrein van De Vliethoeve in Kortgene, Zeeland. EEF slaat een brug tussen diverse kunstuitingen, leeftijdsgroepen en culturele smaken en is uniek in Zeeland.
  • EEF is de afgelopen jaren ook de thuisbasis geweest van KunstCrewxxl een project om Zeeuwse jonge talenten in diverse kunstdisciplines ┬ásamen aan een eigen productie te laten werken. Dit is reeds 3 jaar jaarlijks ondersteund door de provincie Zeeland.