Winter EEF op zaterdag 3 februari Het was geweldig!

De Ledebirds

verrasten ons met een formatie van 20 man op een mooi winterfeest. Meer info over de band

Wat was het een mooie opwarmer! Blijf maar eens stilzitten als er zo’n twintig muzikanten swingen op het podium. Dat lukt dus niet. Samen met Eddy en the Ethiopians kwam de zaal in de beweging. Er waren veel EEF-liefhebbers op dit feest afgekomen en de sfeer was fantastisch. De zaal zag er uitnodigend uit met gastvrij personeel. Kortom: een top avond. Menigeen heeft zich op die avond aangemeld als Vriend van EEF en een mooi T-shirt ontvangen. Doe jij dat ook? Op deze website vind je meer informatie! En nu op naar weer een prachtige editie van EEF op 21-23 jnui 2024.

datum: 3 februari 2024 om 20.00 uur

Locatie: Onder de Toren in Wissenkerke

“dit initiatief werd mede mogelijk gemaakt door Grensverleggers, regeling ter ondersteuning van culturele samenwerkingen tussen partijen in Vlaanderen, de Provincie Noord-Brabant, de Provincie Limburg en de Provincie Zeeland.”