Kamperen op EEF 2024

Kamperen tijdens het Festival, zodat je gewoon door kunt gaan met genieten van de optredens en de omgeving. Voor veel mensen is dat het ultieme Festival gevoel.

Het Eindeloos Eiland Festival kan je dat in 2024 bieden.

Met je tentje kun je terecht op een plek met alleen de basisvoorzieningen een kraan en een toilet. Verwacht geen uitgebreide voorzieningen zoals een super clean bad of douche hok. Het is een weiland waar je je tent neer kunt zetten. Caravans doen we niet. Er staat 1 caravan die is van de beheerder, die toezicht houdt.

Er is geen kookgelegenheid, maar je kunt vooraf een ontbijt en koffie boeken

De kosten zijn 25 Euro per persoon per nacht. Kampeerkaarten koop je vooraf via de website

Ontbijt en koffie 5 euro per persoon

We hebben ook een camperstandplaats (max 15 plaatsen en vol=vol). Kosten 75 Euro per camper per nacht.

Van overlast houden we natuurlijk niet en we vragen je wel om je aan de regels te houden

Wat mag niet

Open vuur is niet toegestaan. Alle mogelijke gasbranders, gasbussen, kookstellen en hulpstukken, esbitvuurtjes, barbecues, kaarsen, toortsen, vuurkorven, etc. zijn verboden. Er is controle aan de ingang van het kampeerterrein, dus laat die zaken thuis.

Kampvuur om na te praten

De beheerder zorgt voor een vuur plaat waar een beperkt kampvuur is, waar omheen je kunt zitten om na te praten. Na afloop van het festival . We moeten de overlast voor de buurt beperken, dus muziek versterkers zijn niet toegestaan.

Overlast vindt niemand leuk

We zeggen het toch maar, hoewel iedereen het weet, gedraag je sociaal en hou het gezellig met elkaar. Mensen die voor overlast zorgen, worden direct van de camping verwijderd