Kunstcrew XXL

Doelgroep

Zeeuwse jongeren (m/v/x) tussen de 15 en 27 jaar die zich bezighouden met of geïnteresseerd zijn in o.a. dans, theater, circus, muziek, fashion, beeldende kunst, film en taal. Ervaring is geen vereiste!

Wat gaan we doen?

Onder begeleiding van professionals uit het culturele werkveld, ga je samenwerken met andere jonge cultuurmakers uit Zeeland om een eigen gezamenlijke presentatie op het EEF-festival tot stand te brengen. Je gebruikt en ontdekt je eigen talenten, neemt deel aan workshops van inspirerende kunstenaars en maakt kennis met andere kunstdisciplines. Zo werk je samen met de andere deelnemers toe naar een interdisciplinair optreden op het EEF festival. 

Data

  • vanaf 10 mei op alle zaterdagen en zondagen op het EEF-terrein tot en met het festival op 21, 22, 23 juni 2024.
  • zaterdag: een workshop door een gastkunstenaar.
  • zondag: samen verder werken aan het maken van eigen presentaties
  • we bouwen met elkaar iedere week verder aan een eigen gezamenlijke voorstelling of presentatie voor op het festival. Het is daarom belangrijk dat je, als je je aanmeldt, in principe alle dagen kunt.

Wil je meedoen stuur een mail naar info@eeffestival.nl of schrijf je in