DANNY DIEGO

VOETBAL – QUILTY PLEASURE- MET STADIONZANGER

Op het EEF festival hoort eigenlijk geen voetbal. Maar een uitzondering is het Nederlands elftal. En daarom hebben we daarvoor een aparte tent gereserveerd. Dus je hoeft er niets mee te maken te hebben, maar als het Nerderlands elftal toch een quilty pleasure van je is. Kun je tijdens de wedstrijd toch op EEF blijven.

Dus vrijdagavond 21 juni is er een aparte tent voor de voetbalwedstrijd. Het Nederlands elftal speelt tegen Frankrijk in de voorronde van het Europees kampioenschap.

Op die vrijdagavond hebben we gewoon een mooi EEF programma voor iedereen op onze hoofdpodia

Maar Daarnaast is er voor de voetballiefhebbers een apart programma. We richten een tent in met daarin een groot scherm waarop de wedstrijd bekeken kan worden.

En om het quilty pleasure compleet te maken voor aanvang van de voetbalwedstrijd: met Danny Diëgo. Een Volkszanger, een heel ander genre dan we gewend zijn op EEF maar hij maakt een half uurtje voor de wedstrijd maakt hij er wel een FEESTJE van. Hij zal kort optreden voorafgaand aan de wedstrijd en indien mogelijk tijdens de rust. En als de wedstrijd om 22.30 uur voorbij is, is het tijd voor de feestelijke afsluiter op het andere podium!

ARTIEST ZONDER PODIUMVREES

Danny begon een lange en succesvolle carrière in de horeca.  Ook als model en acteur is hij een veelgevraagd persoon. Toch bleef het podium aan hem trekken. Na een optreden tijdens het Tros muziekfeest wist hij dat zingen zijn grote passie was. Hij doet niets liever dan de mensen vermaken met zijn aangename stem en opbeurende humeur. Nu treedt hij zowel in Nederland als in Vlaanderen op.

ZANGER, SONGWRITER, ENTERTAINER

Naast bekende nummers van andere artiesten schrijft Danny Diëgo ook zijn eigen nummers. Ga zeker even luisteren in zijn discografie naar nummers als “Oyalela” en “Ze steelt de show”. Kun jij stil blijven zitten? Maak er samen met Danny een feest van om nooit meer te vergeten.

MET DANNY GAAT HET DAK ER ALTIJD AF met nummers als

Er hangt Liefde in de Lucht  / Oyalela / Wat is dan Liefde  /  Een Glimlach van een Kind  /  Zij is Vuurwerk / Samen zijn  / Dromendans / Jij krijgt die Lach niet van mijn Gezicht / Jij bent mijn Valentijn / Ik voel me zo verdomd alleen, en natuurlijk Lang Leve de Liefde!!


Tijd en plaats

editie 2024; vrijdag om 20.30 uur


Reacties

Eén reactie op “DANNY DIEGO”

  1. […] Stadionzanger Danny Diego […]