SIGOURNEY

Sigourney heeft als jonge singer-songwriter al een eigen geluid in zowel haar stem, arrangementen, gitaarspel als in de uitstraling op een podium. Zelfbewust zingt ze over de ups en downs van het leven, haar leven, maar met genoeg essentie om de luisteraar mee te nemen in haar verhalen. Ze gaat ongemakkelijke thema’s niet uit de weg, maakt het niet mooier dan het is, maar weet juist daarmee te ontroeren. Liedjes, soms Nederlandstalig, vaker in het Engels, waarin ze laat zien wie je kan zijn. Sigourney gaat het experiment niet uit de weg. Het zorgt voor contrast in haar repertoire en licht en tip van de veelkleurige sluier op die achter haar talent schuilt gaat. Ze was een ‘artist in residence’ bij EEF editie 2023.  Dus iedere EEF dag een grote kans om haar te zien en te horen.  

Tijd en plaats

editie 2023; vrijdag 23 t/m zondag 25 juni

Website