GABRIELE KOHL & JULIO MELIO

One voice and two guitars
Sinds 2018 vormen Gabriele en Julio een duo. Gabriele Kohl toerde vele jaren als zangeres en gitarist van de Celtic Music Band Slán door heel Nederland. Die periode leverde drie bijzondere albums op: ‘South West , ‘Footprints’en ‘Later’.

Julio Melio is een fingerstyle gitarist en treed regelmatig op met verschillende muzikanten.

Door de klassieke opleiding en de deelname aan vele muzikale projecten zoals de musical ‘Zorro’ en het voor EEF opgezette muziekproject ‘Songs on a Wire’ is Julio’s muziekstijl heel breed. In 2013 won hij de Zeeland Refinery Cultuurprijs Borsele als ‘aanstormend talent’. Op zijn naam staan al diverse CD’s ‘Almost on the Road’ (2015), de EP’Verano’ (2016) en het album ’Isolated Minds’ (2018). Laat je meenemen op reis naar Engeland, Ierland en Schotland door het warme en glasheldere  stemgeluid van Gabriele Kohl en verbaas je over het virtuoze gitaarspel van Julio Melio.

Tijd en plaats

editie 2023; vrijdag 23 juni