BANEHAM

Baneham is in staat om het vlees van je bot te blazen met hun muur van geluid. Met hun grungy teksten, diepe breakdowns en punky ritmes vervullen zij elk verlangen naar ruig en hard. De afwisseling met catchy melodieën brengt je van de regen in de drup naar psychedelische uitstapjes in andere muziekgenres. Baneham bestaat uit drie leden en is afkomstig uit de regio’s Rotterdam, Goeree-Overflakkee en Noord-Beveland (!). Pepijn (zang en bass), Jeroen (drums) en Bas (gitaar) zijn samengekomen om hun muzikale invloeden uit de rock, metal, funk en grunge samen te voegen tot een moderne vorm van grunge. Een staalkaart van de hedendaagse rock en metal. Eigen nummers die klinken als klassiekers met de twist van de tijd waarin we nu leven. Je hoeft er niet jong voor te zijn, maar hoort automatisch iets terug uit de 40 jaar rock geschiedenis die in Baneham’s eigen repertoire zit verborgen. Geen plagiaat, maar een knappe knipoog naar de toekomst.  

Tijd en plaats

editie 2023; zaterdag 24 juni

Website