skip to Main Content

The Reverend Peyton’s Big Damn Band

Vr 23.06

Een aardige binnenkomer voor de eerste dag van deze 8ste EEF-editie. Rechtstreeks uit de zuidelijke staten van Amerika. De bakermat voor country, rockabilly, blues en gospel. Uit al die muziekgenres put Reverend Peyton zijn inspiratie en gaat aan de haal met de erfenis van John Lee Hooker, Muddy Waters, Bo Diddley en Screaming Jay Hawkins. En met zijn kwaliteiten is dat smullen voor die-hard bluesfans en liefhebbers van finger-picking en de slide gitaar. 

Songs als verhalen tussen hoop en vrees over armoede en verlies en het heilloos zoeken naar geluk. Kortom de perfecte ingrediënten om het uit te schreeuwen, of om de duisternis al dansend uit je lijf te jagen. Reken maar dat je meegaat in de opluchting die je voelt als Reverend Peyton zijn gitaar aanslaat. Stampende blues, met veel soul en ondergedompeld in een snikhete zomernacht sfeer: de Front-Porch-Blues, ontstaan op krakkemikkige houten veranda’s, maar met muziek uit beton. The Reverend Peyton en zijn Big Damn Band zijn er absolute meesters in.

  • John Peyton – zang & gitaar 
  • Washboard Breezy Peyton – washboard
  • Max Senteney – drums

Tickets

Weekend

57,50 euro

Vr 23 juni

19,- euro

Za 24 juni

25,- euro

Zo 25 juni

22,50 euro

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zondag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top