skip to Main Content

Rosann

Za 24.06

Sing & songwriter Rosann (22) stond al eens op een EEF podium in 2021 tijdens de Herfst-EEF, tussen twee corona lockdowns in. Daar onderstreepte ze het talent dat ruimte en publiek zocht om op te bloeien. Een glasheldere stem die licht en donker kan kleuren en een repertoire waarin diverse genres op een eigenzinnige plek vallen. Nederlandstalig en met elementen uit de kleinkunst weet ze gedachten met tekst en klank beeldend te vertolken. De teksten met sterke metaforen vormen zo een geschreven en gezongen kunstvorm over wat het betekent om als jongvolwassene door het leven te gaan vanuit een perspectief met uitzicht  en houvast. Het opbloeien pakt ze met overtuiging en hard werken aan. Dat blijkt ook uit de successen die ze al volop weet te halen. Zo werd ze in 2022 Halve Finalist in The Voice Van Vlaanderen waar ze Vlaanderen verraste met onder andere haar eigen Nederlandstalige vertalingen. In datzelfde jaar nam ze in samenwerking met Jop van Summeren in 2022 een live sessie op in de studio van De Staat.

Daarnaast was ze afgelopen jaren te horen op NPO 3FM, NPO Radio 5 en NLMUSIC. In 2021 bij EEF trad ze bij EEF op met de jonge singer-songwriter en gitarist Critter (Niels Geense).  Ook hij maakt nu deel uit van de band van ROSANN. Critter zien we op zaterdag met een eigen show terug bij EEF. Jong (Zeeuws) talent en EEF hebben iets met elkaar. Altijd garant voor een verrassende ontmoeting.  

Tickets

Weekend

57,50 euro

Vr 23 juni

19,- euro

Za 24 juni

25,- euro

Zo 25 juni

22,50 euro

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zondag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top