skip to Main Content

Neo-fanfare 9×13

Za 24.06

We zagen de Neo-fanfare al in 2019 bij EEF. We kregen een fraai gearrangeerde voorstelling te zien met oer Hollandse fanfaremuziek. Maar daar bleef het niet bij. Deze fanfare met rasmuzikanten speelt niet alleen met muziek, maar beeldt tegelijkertijd een verhaal uit. Een mix van muziek en theater.

Ook hun nieuwste voorstelling heeft een verhaal. Daarin draait het om de klimatologische veranderingen, stijging van de zeespiegel en de tweestrijd die dat oplevert. ‘Onder NAP’ heet de 30 minuten durende show. Geen vrolijk verhaal, dat hoor je, maar relativeren lukt ook. Dan komen de absurde muzikale humor en de theatrale slapstick effecten om de hoek kijken. Ondertussen horen we fraai uitgevoerde hedendaagse fanfaremuziek die woorden overbodig maakt. De muziek en enscenering nemen je mee terug in de tijd en laten je kijken naar de toekomst. In korte tijd en op Mont Python-achtige wijze ontrolt zich een show van verbijsterend hoog niveau. 

Tickets

Weekend

57,50 euro

Vr 23 juni

19,- euro

Za 24 juni

25,- euro

Zo 25 juni

22,50 euro

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zaterdag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top