skip to Main Content

Donna Blue

Za 24.06

Donna Blue betovert met een sfeer van vervlogen tijden. Dromerig, mysterieus, geluid in zwart-wit. Bart van Dalen zorgt voor een authentiek heldere gitaarsound, lichte tremelo, beetje echo en zangeres Danique van Kesteren maakt er een sensuele explosie van. Luisteren roept onweerstaanbaar beelden op. Nostalgie verpakt in schoonheid. Is het eenzaamheid die een uitweg zoekt, dreigt er gevaar, is het zingen smeken of verleiden. Beelden van film-noir films wisselen af met Twin Peak scenes of een kitscherig Hollywood drama. Donna Blue is de bandnaam die de lading van de muziek volledig dekt. Donna die zo uit een rolprent stapt en met haar verdriet het echte leven tegemoet treedt. Muziek die klinkt als een filmscript. Donna Blue laat je verdwalen in de tijd. Met de afwisseling van Engels- en Franstalig is het een avontuur dat je niet wil missen. 

Het duo bracht na een mooie serie van 3 EP’s vorig jaar een eerste volledig album uit ‘Dark Roses’. Daarmee toerden ze al door heel wat landen, haalden lovende recensies binnen, zaten in TV- en radioshows.

  • Danique van Kesteren – zang
  • Bart van Dalen – gitaar

Tickets

Weekend

57,50 euro

Vr 23 juni

19,- euro

Za 24 juni

25,- euro

Zo 25 juni

22,50 euro

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zondag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top