skip to Main Content

De Toegift

Za 24.06

Tijdens de Herfst-EEF in 2021 trad de band Little Symphonisch op. Vorig jaar namen ze de stap van Engelstalig naar Nederlandstalig repertoire en gingen verder onder de bandnaam De Toegift. Een verandering die niet onopgemerkt is gebleven. Wat bleef waren dezelfde muzikale vaardigheden, ideeën en teksten die meegolven op de mooie melodielijnen. Nu dan ook nog opmerkelijker van een poëtische schoonheid. 

Wie bij het EEF concert was, zal niet verrast hebben opgekeken dat ze begin dit jaar als één van de betere bands bij Noorderslag zijn opgemerkt. Muziek met karakter en diepgang in kleine soms breekbare juweeltjes. Dat begon al met het lanceren van een eerste lied ‘Nollestrand’ met in klanken en woorden gevangen nostalgie en melancholie. In al hun nieuwe liedjes klinkt verlangen door waar je als luisteraar in mee kan gaan. Het is die gemeenschappelijke deler die de muziek en teksten ver boven de middelmaat doen uitstijgen. Ook dat kun je als toegift zien, iets waar je mee verder kan. We gunnen het iedereen.

Maxim Ventulé – tekst, zang, piano & gitaar
Tom Gudde – gitaar & piano
Jorie Slagmolen – basgitaar
Tim van den Hoven – drums

Tickets

Weekend

57,50 euro

Vr 23 juni

19,- euro

Za 24 juni

25,- euro

Zo 25 juni

22,50 euro

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zaterdag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top