skip to Main Content

Nieuws

Bezig Blijven
Een jaarwisseling is altijd een mooi moment om iets af te sluiten en met frisse moed en een schone lei verder te gaan. Met dat gevoel stapt ook de EEF club 2023 in. Je neemt iets mee dat inspireert en energie bezorgt. Maar je laat ook iets achter en zet ergens een streep onder. Eigenlijk heb je daar niet per sé een jaarwisseling voor nodig, sterker nog  … een cultureel programma dat is gebaseerd op verwondering en verbeelding kan ogen openen, ook voor nieuwe inspiratie zorgen en doet je stilstaan bij onvermoede mogelijkheden. Het klinkt wat hoogdravend, maar dat is toch waar we met iedere EEF samen aan werken. Een mooie belevenis die bijblijft als een vrolijke droom waar je met een glimlach aan terug kan denken.

EEF ZOEKT …
Na de Herfst-EEF 2021 en de afgelopen juni editie meldden zich weer nieuwe vrijwilligers. Mooi, ook in dat opzicht heeft EEF iets te bieden. Samen werken aan een voor Noord-Beveland en Zeeland uniek festival geeft voldoening. En je leert een leuke club mensen kennen. Daarvoor heeft het EEF-bestuur een nieuwe organisatiestructuur opgezet om iedereen die meedoet ondersteuning te kunnen bieden. Ook is er inzicht in specifieke taken in zowel bestuur, kerngroep als voor helpende handen tijdens de festivaldagen. Enthousiasme staat voorop, maar wensen en expertise tellen ook. Wie zich aansluit krijgt de plek die gewenst is en die past!  Op de website www.eeffestival.nl lees je meer en een manier om je aan te melden. Om het ook dit jaar weer ‘rond’ te krijgen zijn zeker nog extra vrijwilligers nodig.

Posters en flyers rondbrengen, bezoekers ontvangen en wegwijs maken, meehelpen bij het opbouwen, al een paar keer in de maanden vooraf in het terrein werken … of actief meedenken met de organisatie, visie en missie. Iedereen is welkom!

Stuur een mail naar vrijwilliger@eeffestival.nl met naam woonplaats, telefoonnummer.  Geef aan of waar je interesse(s) liggen om mee te doen.

A. Meedenkers in algemeen bestuur bij een van de EEF taken
Meedenken en taken oppakken in de kerngroep die een aantal keren in februari, maart, april en mei bij elkaar komt.

B. Helpende handen
Samen met anderen ‘klussen verrichten bij opbouw en inrichting. Alle handen zijn welkom! Benieuwd wanneer je kan helpen

Dat kan op …

  1. Een week-end in de periode in juni, vooraf gaande aan de festivaldagen. Helpen bij de opbouw en inrichting van het terrein (zaterdag 3 en/of 10 juni zaterdag
  2. Kunt helpen op de dagen (alle of 1 of 2) van het festival: 23,24 en 25 juni 2023)
  3. Een of meer dagen/dagdelen de week na het festival 26 t/m 30 juni en/of zaterdag 1 juli.

 

EEF editie 8 – 23, 24 en 25 juni 2023
Er kwam heel wat voor kijken om de weg naar een nieuwe EEF-editie echt in te kunnen slaan. De Herfst EEF – net voor de laatste corona lockdown in 2021 – en direct daarna opladen voor weer een driedaagse juni EEF in 2022 vereisten een ongekende inspanning. Het was aanpoten en vooral de moed er in houden. Corona had ook in festivalland sporen achter gelaten. Dat we met EEF iets bijzonders hadden opgebouwd was tot buiten Zeeland al wel doorgedrongen. ‘Het Oerol van het Zuiden’ lazen we ergens … beetje overdreven, maar klinkt als een inspirerende waardering en geeft energie om door te gaan. Inmiddels staat er een nieuwe EEF organisatie klaar om bezoekers op 23, 24 en 25 juni 2023 op het nieuwe Vliethoeve terrein bij Kortgene en Geersdijk een eindeloos mooi en uniek festival te laten beleven.

Tickets

Weekend

Binnenkort

Vr 23 juni

Binnenkort

Za 24 juni

Binnenkort

Zo 25 juni

Binnenkort

Drie dagen genieten en verwonderen met veel muziek, dans, theater en film. Vrijdag 23 t/m zaterdag 25 juni 2023 in Kortgene.

Back To Top