SEDA ROSA

Doorleefde muziek kan als een geruststelling aanvoelen in hectische tijden. Muziek die stormen heeft doorstaan, tegenslagen heeft overleefd en iets van thuiskomen in zich herbergt. Het zou een omschrijving kunnen zijn van het repertoire waar het trio Seda Rosa zich al jaren in verdiept. Met erkenbare exotische ritmes, de kracht van het samenspel en de warme stem van zangeres Evelien Satink zijn dit de klanken die op een zondagse EEF middag niet kunnen ontbreken. Natuurlijk, het leven is niet alleen rozengeur en maneschijn  … of toch? Een drankje er bij en meegaan met de muziek uit Spanje, Portugal en Zuid-Amerika  … beslommeringen en sores verdampen vanzelf. SEDA ROSA serveert het moment voor jezelf. 

SEDA ROSA is: Evelien Satink (‘Seda’) zang, Enrique de la Rosa gitaar en Roland Stolk

Tijd en plaats

editie 2023 zondag 25 juni

Website