ONNO VAN TONGEREN

Gilbert & Mariette
Geef Onno een instrument en er klinkt muziek. Je hoort het instrument, de klankkleur, maar vooral de ziel die de bespeler er in kan leggen. Onno geeft muziek een betekenis, niet om de wereld te veranderen, maar om je het gevoel te geven dat je er mag zijn. En als percussionist weet hij als geen ander dat het ritme een hartslag is die mensen verbindt. Wie eerder bij EEF was hoorde hem op vaak verscholen plekken in het EEF-landschap met die klanken toveren. Maar ook met zijn muzikale vrienden Gilbert & Mariette geeft hij EEF de kleur die past. Soms zit er een workshop in  … want als Onno iets kan is het de essentie laten horen van wat we willen beleven. Het raakt, ontroert en voedt de verwondering.

Tijd en plaats

Editie 2023 VR 23.06/ZA 24.06/ZO 25.06

Website

Impressie van het optreden van Onno van Tongeren.