LIZA VAN BRAKEL

Een fietstoer langs dorpen op Noord-Beveland met eindbestemming EEF! Jongleur en acrobaat Liza van Brakel (1994) heeft haar tentje al een paar dagen vóór de start van EEF opgeslagen op Noord-Beveland. Ze toert op haar fiets door polders langs Nederlandse dorpen om daar waar het uitkomt een mooie show ten beste te geven. Zo kwam ze ook op het Eindeloos Eiland terecht …  met als eindbestemming dus het festival. Eerst langs de dorpen en nu dus iedere dag met twee shows bij EEF te zien. Liza creëert op die manier een duurzame versie van het traditionele rondreizende circus, een circus op de trappers. Ze fietst van dorp naar dorp en waar ze stopt, maakt ze met haar praalfiets vol circusattributen haar eigen arena. Haar racefiets is haar paradepaard en alle fietsmechanieken zijn haar circusprops. Zo geeft Liza met jongleer- en bewegingskunsten, en met de verbeelding van het publiek, een circusvoorstelling in de openlucht. Met haar hoofd vol ideeën en haar tent op haar fiets reist ze door Nederland. Komt dat zien …. komt dat zien!

Tijd en plaats

editie 2023 VR 23.06/ZA 24.06/ZO 25.06

Liza treedt veel op op bijzondere locaties en in 2023 op EEF