GEERT DE KOCKERE

Inmiddels is Geert De Kockere een vaste gast bij EEF. De Belgische dichter, verhalenschrijver, fotograaf die al tal van publicaties op zijn naam heeft staan voor alle leeftijden. Bij EEF bivakkeert Geert drie dagen als haiku-dichter en fotograaf. Hij observeert en legt wat hij hoort ziet en ontmoet in zeventien lettergrepen vast. Zo inspireert hij om de wereld op een bijzondere manier te beleven. In het kleine, de eenvoud, het detail en een oogopslag weet hij een universum te vangen. En tijdens zijn performances en wandelingen lukt het hem om anderen daarin mee te nemen. Inspirerende ontmoetingen. Zo kan het gebeuren dat een op maat gemaakte Haiku ontstaat die voelt als een passende bril. Kortom een gedachte om in te lijsten en te koesteren. Kijk dit jaar uit naar zijn project ‘de zeven stoelen’. Neem plaats luister en kijk met een andere bril naar een poëtische werkelijkheid.

Tijd en plaats

editie 2023 op 23, 24 en 25 juni

Website

Huis van de Haiku

Impressies van Geert met Haikus en foto’s: